A Fenyves Rooms & Resort 2017 áprilisától új vezetőséggel és nagy szeretettel várja a régi és új vendégeit.

Az Üdülőház Hajdúszoboszló legkedveltebb sétálóutcájának végén, a fürdőkomplexumtól 300 méterre található. A 2800 négyzetméteres, fenyőfákkal körülvett, parkosított udvarral rendelkező szálláshelyünkön klimatizált faházakat, bungallókat és hotelszobákat kínálunk.

Faházaink és bungallóink igen kedveltek családok és baráti társaságok körében, ezek többsége teljesen felszerelt konyhával és saját terasszal rendelkezik. A fő épület emeletén tágas, két és négy ágyas szobák találhatóak, valamint a földszinten került kialakításra egy superior szoba, amelyben saját infraszauna áll a pihenni vágyó párok rendelkezésére. Szintén a földszinten található egy reggeliző helyiség, ahol igény szerint bővített kontinentális reggelit szolgálunk fel. A házi kedvenceiket is szívesen látjuk bungallóinkban és faházainkban, előzetes egyeztetés után, térítés ellenében (árak feltüntetve). A hozzánk érkező vendégek részére a zárt gépjármű parkoló ingyenes.

Az udvaron közös grillező és főzőhely van kialakítva, a gyerekek számára pedig csúszda, homokozó és hinta, valamint hatalmas park ad játszóteret.